Litografia 55è aniversari de l’Institut Guttmann

dimarts, 24 de novembre 2020

Aquest mes de novembre es compliran 55 anys  de la fundació de l’Institut Guttmann i, encara que aquest any sigui tan complicat i ple de dificultats per a tothom, no volem deixar passar l’oportunitat de celebrar aquesta data tan singular amb totes les persones, empreses i entitats tan especials que acull la iniciativa “Amics de l’Institut Guttmann”. Alhora volem agrair-vos que hagueu vist en el nostre compromís institucional el vostre propi i hagueu volgut ser un més de nosaltres a través d’aquest projecte solidari.

Per aquest motiu, volem obsequiar-vos, a tots el que formeu part dels Amics de l’Institut Guttmann, amb una reproducció de l’original de l’obra “Solidaritat” que ha concebut i realitzat especialment per a nosaltres i amb motiu del 55è aniversari, la reconeguda artista barcelonina Laura Iniesta.

Ens fa molta il·lusió poder compartir aquesta litografia amb vosaltres, numerada i signada per la pròpia artista, que posem a la vostra disposició i us animem a recollir a partir del dia 30 de novembre a:

Institut Guttmann – Hospital de Neurorehabilitació: Camí de Can Ruti s/n, 08916 Badalona. Dimarts i dijous de 12h a 14h, o bé en hores convingudes trucant al telèfon 639 969 307.  Persona de contacte: Rafi Villodres

Guttmann Barcelona: C/ Garcilaso, 57. 08027 Barcelona. Concertant hores convingudes al telèfon 649 859 482 (laborables de 10h a 14h) Persona de contacte: Ana Suñé.

Desitgem que aquesta obra d’art i testimoni de la nostra gratitud us agradi alhora que mantenim l’esperança de continuar treballant junts per construir un futur millor.

Vídeo explicatiu de l’obra aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.