2a Carrera Ponle Freno Virtual compartida i sincronitzada a tota Espanya

Res ens atura! el 12 i 13 de desembre arriba la 2a Carrera Ponle Freno Virtual. Tota la recaptació anirà destinada a projectes en suport a les víctimes d’accidents de trànsit, entre ells el programa Game Over del Institut Guttmann. Inscripcions obertes. Junts arribarem a la meta. T’hi sumes?

Una vegada inscrit, podràs descarregar-te la APPP oficial de la 2a Carrera Ponte Freno Virtual, i utilitzar-la en mode entrenament. Aquesta APP permetrà la teva geolocalització i la sincronització amb la resta dels participants. El temps que facis entre el 12 i el 13 de desembre serà el que es tingui en compte per a la classificació oficial.

Game Over forma part de l’area social de l’Institut Guttmann que compta amb el suport dels Amics de l’Institut Guttmann i és una campanya de prevenció d’accidents entre joves de 15 a 18 anys que consisteixen en sessions informatives i de sensibilització moderades per un monitor ex pacient de Institut Guttmann afectat per una lesió medul·lar o dany cerebral causada per un accident de trànsit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.