Professionals GBHI

Celebrem el 2n aniversari de Guttmann Barcelona!

Ens plau comunicar als Amics de l’Institut Guttmann que aquest mes de gener s’han complert dos anys des que vam inaugurar el centre Guttmann Barcelona. Així doncs, el mes de gener de l’any 2019 vam posar en marxa la neuroclínica Guttmann Brain Health Institute i els apartaments adaptats i domotitzats per a la promoció de la vida independent, Guttmann Barcelona Life.

Durant aquests dos anys, s’han dut a terme visites mèdiques, neuropsicològiques, psiquiàtriques, sessions de rehabilitació, proves als voluntaris del projecte Barcelona Brain Health Institute, jornades de portes obertes, activitats socials a la sala Àgora, entre moltes altres activitats.

Cal dir però, que Guttmann Barcelona també ha patit durant aquest darrer any les conseqüències de la situació de pandèmia, sobretot durant els mesos de març a juny. Part de l’activitat es va veure aturada i alguns dels ocupants dels apartaments van deixar-los per anar a viure amb els seus familiars durant el confinament.

Actualment, els resultats són esperançadors ja que, per una banda, la neuroclínica ha recuperat el 86% de la seva activitat i, per l’altra, es va tancar l’any amb 23 dels 26 apartaments ocupats.   

Han estat dos anys en què, malgrat les dificultats provocades per la crisis sanitària, no ens han faltat la il·lusió i el compromís. És per això, que volem agrair de manera molt especial a tots els professionals de Barcelona la seva feina i constància per fer que el centre funcioni de manera exitosa.