Logo Participa

PARTICIPA i junts suprimirem barreres i construirem una societat millor

Dijous 14 gener 2021

Hem posat en marxa el PARTICIPA, el primer projecte d’investigació social liderat per l’Institut Guttmann i impulsat juntament amb la resta de les associacions de persones amb discapacitat que formen part del Consell Social i de Participació i altres experts i entitats relacionades amb el món de la discapacitat.

L’objectiu d’aquest projecte es conèixer i entendre de quina manera es pot promocionar la participació en la comunitat de les persones amb discapacitat per tal de crear una societat plenament inclusiva.

Per això, necessitem de la vostra participació! Si ets major d’edat i tens alguna discapacitat d’origen neurològic, pots inscriure’t a través de la web i passaràs a formar part d’una comunitat virtual. Des del teu espai personal, podràs respondre una sèrie de qüestionaris que ens permetran saber quins factors faciliten o dificulten la teva participació i, així, trobar solucions innovadores que possibilitin la participació de tots en igualtat de condicions.

Participar et permetrà saber com pots incrementar la teva participació en la societat, formaràs part dels fòrums de debat on podràs donar veu a les teves opinions, denunciar situacions i aportar solucions, obtindràs consells sobre bones pràctiques i tindràs informació i recursos que t’empoderaran i t’ajudaran a viure millor el teu dia a dia.

T’informem que les teves dades seran emmagatzemades de forma segura i confidencial d’acord amb la normativa vigent de protecció de dades i només seran utilitzades amb fins científics.

Gràcies als Amics de l’Institut Guttmann, podem dur a terme iniciatives tan ambicioses com aquesta que ens ajuden a construir el futur dia a dia. Ara però, et necessitem un cop més per impulsar junts una transformació social a favor de la defensa dels drets de les persones amb discapacitat.

Trobaràs tota la informació sobre el PARTICIPA fent clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.