L’Institut Guttmann certificat de nou en RSC

divendres, 12 febrer 2021

Un any més la Fundació Institut Guttmann ha obtingut la renovació de la reconeguda Certificació IQNet SR10, un estàndard internacional de gestió de la Responsabilitat Social Corporativa i de millora que recull les millors pràctiques a nivell internacional en aquesta matèria.

Per aconseguir-ho la institució s’ha sotmès a una auditoria realitzada per part d’AENOR, per avaluar la gestió dels aspectes rellevants de sostenibilitat, econòmics, ambientals, socials i de bon govern, així com les relacions amb els diversos grups d’interès. D’aquesta manera l’Institut Guttmann renova i reforça el seu compromís de millora amb la salut, la societat, el medi ambient i molt especialment amb el món de la discapacitat, la seva sensibilització i la lluita per la igualtat d’oportunitats.

Des de l’any 2015, l’Institut Guttmann va decidir fer una aposta clara i decidida per la Responsabilitat Social Corporativa com a política de valor transversal a tota l’organització, convertint-se així en una organització líder en el sector sanitari. De fet, des del 2017 la Política Institucional de Responsabilitat Social Corporativa de l’Institut Guttmann és el document que regeix els objectius, l’orientació i les estratègies de la Fundació.

A més la Fundació Institut Guttmann, és entitat adherida i sòcia signant del Pacte Mundial de les Nacions Unides, està fermament compromesa amb els seus principis i amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

Consulta l’informe de RSC en format web aquí