Donació de l’Escola SEK: una iniciativa solidària

Dimecres, 24 de març 2021

L’escola SEK Catalunya ha efectuat una donació com Amiga de l’Institut Guttmann, la qual es destinarà a les activitats esportives que promou la institució i que són un dels pilars de l’procés de rehabilitació durant l’etapa hospitalària.

Aquesta donació ha estat possible gràcies a la iniciativa de pares, professors i alumnes de l’escola, que han organitzat activitats solidàries i han volgut destinar els guanys a l’Institut Guttmann.

La pandèmia ha paralitzat temporalment moltes de les seves activitats, però no ha pogut amb el seu esperit de coresponsabilitat social. Mostra d’això és que han creat un equip de futbol, ​​els “odd estoc”, mitjançant el qual i més activitats que tenen programades continuaran col·laborant amb l’Institut Guttmann.

Compartim aquesta mostra de generositat en aquest portal, com a reconeixement i gratitud cap a l’escola SEK així com per animar a tots els amics de l’institut Guttmann a proposar la nostra organització com a destinatària dels beneficis de qualsevol iniciativa a la qual estiguin vinculats a les seves empreses, els seus barris, els seus municipis, les seves amistats, etc.

Recordeu! ‘L’Institut Guttmann pot ser destinatari dels beneficis d’iniciatives solidàries i generoses!

Escriu-nos a amics@guttmann.com