Ágora “ La importància de la son per a la salut“

Dimecres, 14 abril 2021

El proper dijous 22 d’abril a les 18:30h tindrà lloc una nova xerrada del cicle Àgora Guttmann Barcelona sobre La importància del son per al manteniment de la salut 

El Dr. Alex Iranzo, neuròleg de l’Hospital Clínic, director científic d’AdSalutem i president de la Sociedad Española del Sueño, ens parlarà de la importància de promoure un son saludable, tant per fomentar un envelliment sa i millorar el rendiment cognitiu, com per prevenir determinades patologies neuropsiquiàtriques degeneratives. 

La conferència es podrà seguir de manera presencial (aforament limitat a 40 persones i seguint totes les mesures de bioseguretat) o en format webinar a través del canal de YouTube de l’Institut Guttmann. 

Per inscriure’s cal omplir el següent formulari: https://forms.gle/G6kzqiedZmfyfxEV7 

Desitgem que sigui de teu interès,